Så kom foråret endelig......

Kære medlemmer.

SIDSTE NYT! AOF tilbyder et sommerkursus i Skulpturer i Fiberbeton, startende den 27. maj med tilmelding hurtigst muligt. Interesserede skulle have modtaget information direkte.

Nyhedsbrev er på vej ud med aktivteter, første gang "Kør selv tur til BizzArt"                søndag den 30. maj kl 15. Nærmere tilgår.

For at vi kan få gang i aktiviteterne, er det nødvendigt, at du betaler dit kontingent senest den 15. maj 2021, kontingentopkrævning er udsendt.

Vi glæder os til at se jer alle igen.

Vi venter i spænding på yderligere genåbning af Danmark som alle andre og vi har jo måttet aflyse mange aktiviteter pga. Covid-19. Det betyder, at Kunst for Alle først bliver gennemført i 2022, vores Malerkursus blev aflyst, vore kurser i samarbejde med AOF ligeledes er aflyst, dog er der en lille mulighed for, at Fiberbeton bliver gennemført, men nærmere vil tilgå fra AOF. Maleraftener er også udskudt til efteråret 2021 ligesom Malerdag på Åkanden i Skive Havn.

Af positive ting kan oplyses, at vi prøver at gennemføre Kør selv tur til BizzArt i Rødding søndag den 30. maj kl. 1400 fra Børnenes Paradis.

Vi planlægger også at deltage aktivt i Skive Kulturuge, med et arrangement lørdag den 12. juni, hvor vi byder alle ind til at lave et fælles kunstværk, bestående af små malerier. Nærmere tilgår.

I efteråret planlægger vi udflugten til fredag den 17. september 2021, nærmere tilgår.

Bestyrelsen fortsætter frem til generalforsamlinegn, der gennemføres ultimo oktober pga. Covid119 restriktionerne.

Der vil snarest blive udsendt kontingentopkrævning og bestyrelsen håber man vil støtte op om foreningen og betale denne, så vi er klar til at tilbyde jer et gode aktiviteter også i tiden fremover.

Vi håber vi snart kan ses igen og nyde både samvær og de kunstneriske udfoldelser.

NYHEDSBREV DECEMBER 2020 ER UDE NU.

Find det under "Nyheder".

 

 

SET og SKET.

KUNST FOR ALLE 2020.

Udstillingens 10 års jubilæum blev en succes. Læs mere i Nyhedsbrevet.

Udflugt til Lemvig og Bovbjerg.

Torsdag den 19. september mødte 24 medlemmer op ved bussen til årets udflugt. Vi var lidt spændte på, om det blev en succes, når vi måtte flytte dagen fra den traditionelle fredagstur. Humøret var højt og på turen til Lemvig fik vi smurt sangstemmerne og snakken gik lystigt.

Vel ankommet til Museet for Religiøs kunst fik vi en guidet tur i udstillingen, der var arrangeret af Peter Brandes, og den indeholdt mange spændende kunstnere og værker. En del af værkerne var meget dystre mens andre strålede af stærke farver, så der var nok lidt for enhver.

Herefter gik turen til Bovbjerg Fyr, der var blevet renoveret siden vi udstilledede der sidste år, så vi var spændte på at se Fyret igen. Man havde opnået et meget flot resultat og "Stalden" som sidste år var noget dyster, udfoldede sig i lyse rum med en fantastisk lyskilde i form af 2 store vinduer i gavlen.  De var flere udstillere repræsenteret i Fyret og vi indtog kaffen ovenpå Caféen hvor snakken igen gik lystigt. Herefter var der nogle der nåede en tur til hawet mens andre lod sig blæse igennem på skrænten. Spændende værker og pragtfuld natur.

Hjemturen foregik med sange fra årstiden og en god snak.

Vi sluttede ved hjemkomsten da der ikke var tilsluyning nok til den traditionelle middag på Strandtangen, måske et udslag af valget af torsdag i stedet for fredag.

Tak for en hyggelig dag med mange gode snakke og grin.

 

Nyd foråret og de mange flotte motiver.

Malerdag på Svanen.

Igen i år blev dagen en stor succes med 9 deltagere. Vejret lovede ikke for godt, og vi måtte undvære at sidde ovepå og male. I starten var der lidt køligt, men ændrede sig hurtigt og snart var alle i fuld sving efter morgenkaffen. Der var motiver lige uden for vinduerene og ellers gik man frisk til lærrederne.

Efter frokost og de sidste penselstrøg blev der holdt en lille ferinisering af dagens værker og her fik man mange gode råd med på vejen.

En rigtig hyggelig og lærerig dag tog sin slutning og alle deltog i rengøringen med godt humør. Vi ses igen i 2020.

Referat af Generalforsamlingen den 21. marts 2019 er udsendt, men du læse det her under "Opslag".

 

Sidste nyt:

Månedens Kunstværk

Se mere under denne fane, som du finder ved at trykke på "Mere"

God fornøjelse.

 

Denne måneds kunstner er Marianne Thomsen, Skive.

Kunst for Alle 2018 i KCL blev en succes. Se mere under Billeder "Kunst for Alle 2018". (Under konstruktion).

 

OPSLAGSTAVLEN

Velkommen til Kulturelt Samråd Skives allerførste nyhedsbrev

Se mere under "Opslag".

Hvordan bliver jeg medlem? Se under "Medlemmer".

Velkommen til nye medlemmer

Martin Mørch, Roslev

HUSK!

Jesper Mortensen, Jespers Farvehandel, Viborgvej 6 D, 7800 Skive, giver 20 % rabat på alle kunstnervarer. Støt vores sponsorer - de støtter os!
Fokus` nummer er 23 32 13 57.